GROOTHANDELPRIJZEN

Bij Stras4You kunt u zakelijk onze producten bestellen.
Na dat u zichzelf heeft aangemeld op onze website koppelt onze ICTer u aan een speciale functie zodat u de groothandelprijzen krijgt. LET OP! DEZE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW.
Voor meer informatie neem contact op via E-Mail (info@stras4you.nl) of telefonisch (055-301 14 801)

CONSIGNATIECONCEPTEN

Onze consignatie concepten zijn concepten waarbij u een display op locatie hebt. Op deze display presenteren wij armbanden, sjaals in diverse soorten en tasjes in variërende stijlen. U hoeft niet te investeren in de display en/of de voorraad van de armbanden. U betaalt enkel statiegeld voor de display. Zodra de samenwerking beëindigd wordt, krijgt u dit terug!

Ook niet onbelangrijk: geen nare verplichtingen! Het moet immers voor ons, maar ook voor u extra omzet opleveren. Mocht het dus onverhoopt voorkomen dat u niet tevreden bent over de verkoop óf om een andere reden, dan kunt u op elk gewenst moment de samenwerking stopzetten en ontvangt u het statiegeld volledig terug. U loopt dus geen enkel financieel risico. Geen opzegtermijn, boete of andere addertjes onder het gras! Gewoon een transparante en eerlijke samenwerking! Het enige dat wij van u vragen is statiegeld. Dit statiegeld wordt bij het stopzetten van de samenwerking binnen 10 dagen retour gestort op uw bankrekening en/of verrekend met de laatst verkochte artikelen.

Wat zijn de prijzen?
Voor de prijzen kunt u contact opnemen via stephanie@stras4you.nl

Interesse om samen te werken met Stras Mode Bijoux?

1. Neem contact op met uw contactpersoon van Stras Mode Bijoux of  via stephanie@stras4you.nl

2. Wanneer u er voor kiest om dit product te gaan verkopen kan de accountmanager van Stras Mode Bijoux de display direct achterlaten of wanneer u later besluit de samenwerking aan te gaan, komt de accountmanager van Stras Mode Bijoux de display bij u plaatsen.
3. U betaalt à contant of per automatische incasso het statiegeld. Hiervoor ontvangt u een kwitantie en binnen 5 werkdagen een factuur voor uw eigen administratie.

4. De Stras Mode Bijoux Accountmanager komt persoonlijk de display en de producten afleveren. Wij plaatsen de display op een locatie die van te voren in overleg vastgesteld is. Wij nemen immers uw financiële risico weg, maar vragen daarvoor wel een goede locatie in uw winkel.

5. Binnen een periode van 4-6 weken zal uw vaste accountmanager langskomen om de display om te ruilen. Mocht blijken dat een aanvulling eerder nodig is, dan is dit eenvoudig te regelen door contact op te nemen met uw vaste accountmanager. Om ervoor te zorgen dat u continu een nieuwe collectie kunt presenteren, vullen wij uw display niet aan, maar ruilen deze volledig om. Dan is de uitstraling van dit concept iedere keer weer up to date.

6. Hierna volgt een factuur. Deze factuur dient binnen 8 dagen betaalt te worden. U heeft de producten immers al verkocht.

Even de voordelen op een rijtje!

• Geen investering! Slechts een statiegeld te betalen!
• Geen onnodige voorraad!
• Altijd een up to date collectie op de display!
• Geen risico van restanten aan het eind van elk seizoen!
• Geen enkele werkzaamheden voor u! Behalve het verkopen van de artikelen!
• Unieke presentatie voor een groot assortiment op een relatief kleine oppervlakte.

Dus bel snel uw contact persoon:
Stras4You
055-301 14801
info@stras4you.nl

0

Start typing and press Enter to search