Over ons

Even voorstellen!

Stras ModeBijoux is een groothandel in mode accessoires. Dit familie-bedrijf bestaat sinds 1984 en vol trots mogen wij dus in 2014 ons 30-jarige jubileum vieren!

Stras ModeBijoux is opgericht door René en Yvonne van de Bunt en begonnen als kleine groothandel met eigen winkels. Op dit moment heeft Stras ModeBijoux twee eigen winkels, te vinden in Harderwijk en Barneveld. In 2011 zijn wij gaan werken onder de handelsnaam Stras4you en hebben wij de groothandel uitgebreid naar de huidige staat, welke onder leiding staat van de dochter van de founders; Stephanie van de Bunt.

Inmiddels hebben wij drie accountmanagers welke Nederland, België en Duitsland aandoen en meer dan 300 klanten/winkeliers die onze producten verkopen. Omdat wij geen showroom hebben, vindt u een klein gedeelte van onze collectie in de webshop, maar mocht u geinteresseerd zijn in onze gehele collectie, dan raden wij u aan contact op te nemen door hier te klikken. Graag maken wij met u een afspraak om een bezoek te brengen wanneer het u schikt.

Verkoopt u reeds (een gedeelte van) onze collectie? Belt u ons gerust voor een afspraak om de huidige voorraad te raadplegen en aanvullingen te doen, dit scheelt u veel tijd en wij doen het met plezier!

Op de bijgevoegde foto ziet u dat wij onze producten volledig voorzien van een display en/of standaard. Zo kunt u als winkelier de producten makkelijk en handig uitstallen zonder dat dit veel moeite en ruimte kost. Zoals eerder genoemd, ziet u een kleine weergave van onze collectie. Onze collectie beslaat o.a. sjaals, tassen, oormode, haarmode, kettingen, armbanden, poncho’s, omslagdoeken, ringen, avondtasjes en diverse sets, maar ook diverse concepten die wij op consignatie basis in uw winkel plaatsen.

Voor meer informatie vragen wij u met ons contact op te nemen of een kijkje te nemen op onze zakelijke pagina